…perhatian temen karo nyong? Mbojo wae yuh.. Olahraga kuwi penting, contohe joging. Sapa ngerti ketemu jodohe. #modus Wis jam semene wae nyong esih mikirna kowe, kurang apa maning jajal, kurang…

…walang biru walange putih bujang maneh ora ngluyura, sing wis nduwe putu wae ra tau mulih   Anak kodhok kalungan kupat, loro boyok wis ora kuwat Omah gendheng tak saponane,…